Hakkımızda

Ülkemizdeki ilk faktoring şirketlerinden biri olarak 1994 yılında kurulan Çağdaş Faktoring AŞ (Çağdaş Faktoring) KOBİ ve mikro işletmelere yönelik yurt içi faktoring hizmeti veren, sektörünün seçkin şirketlerinden biridir.

Çağdaş Faktoring, kuruluşundan bu yana müşterilerine yurt içi ticari ilişkilerinden kaynaklanan alacaklarının geri dönülebilir olarak devralınması yoluyla finansman sağlamaktadır.

Güçlü sermaye tabanı, profesyonel yönetimi ve yetkin insan kaynağına dayalı güç odaklarını, saygın markası, yüksek kredibilitesi ve geniş fonlama imkanları ile destekleyen Çağdaş Faktoring, ulusal pazarda özellikle KOBİ'lere yönelik gerçekleştirdiği işlemleriyle pazar konumunu her geçen yıl sağlamlaştırmaktadır.

2013 yılsonunda önemli bir şubeleşme atılımına geçen Çağdaş Faktoring, faaliyet gösterdiği Şişli'deki merkez ofisinin yanı sıra İstanbul'da İkitelli, Dudullu, Beylikdüzü ve Pendik şubeleri ile Ankara, Ankara Ostim, Gebze, Samsun, Konya, Gaziantep, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Bodrum, Denizli, Aydın, Düzce, Eskişehir, Çorum, Kayseri, İskenderun, Manisa, Mersin, Malatya, Çorlu, Kocaeli, Afyonkarahisar şubelerinden oluşan 28 hizmet noktasıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Çağdaş Faktoring, etik kurallardan ve kaliteden ödün vermeyen iş yaklaşımıyla artan sayıda müşterisine finansman desteği sağlamakta, ekonomik büyümeye desteğini sürdürmektedir.

Çağdaş Faktoring, Finansal Kurumlar Birliği üyesidir.

ÇAĞRI MERKEZİ
444 18 80
SİZE EN YAKIN
NEREDEYİZ?
BAŞVURU YAPMAK İÇİN... İŞLEM EVRAKLARI FAKTORİNG NEDİR?
BİZDEN HABERLER
Powered by Tayburn

PDF dosyası içeriğini görüntülemek ve yazıcı çıktısını almak için Acrobat Reader yazılımı gereklidir.
Acrobat Reader Yazılımını İndir