Yönetim Kurulu Başkanı’nın Mesajı

Dikran Gülmezgil
Yönetim Kurulu Başkanı

Çağdaş Faktoring, üstün hizmet performansı, iş ortakları ile olumlu ilişkileri ve sürekli desteği ile sektöründe güvenin simgesi durumuna gelmiştir.

Başarılı performansımız, öz kaynaklarımızın yanına finans sektörünün de desteğini almamızı sağlamıştır. Bu güvenin bir neticesi de sorunsuz bir şekilde şirketimizin tahvil ihraç edebilmesi ve tahvillerimizin sermaye piyasası araçları içerisinde güvenilirliği ve verimliliği ile tercih edilir bir yatırım aracı özelliğine kavuşmuş olmasıdır.

En önemli iş ortağımız olan KOBİ’lere duyduğumuz güven ve dikkatli risk politikalarımız başarımızın arkasındaki en önemli faktörlerdir.

Şirketimizin en değerli aktifi olan insan kaynağımız, sektörümüzün en değerli uzmanlarından oluşmakla beraber, insana yaptığımız yatırımlarımız da kesintisiz devam etmektedir. Çeşitli mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerimizle çalışanlarımızın bilgi ve beceri seviyelerini daha üst düzeylere çıkarmak, bizim için sadece verimlilik artışı değil, ailemize karşı duyduğumuz sorumlulukların bir gereğidir. Çağdaş Faktoring’in başarılı performansının arkasındaki en önemli itici güç, aile atmosferi içerisinde çalışan, personelidir. Bu başarı için yılmadan çalışan Genel Müdürümüzden servis elemanlarımıza kadar herkese teşekkür borcumuz vardır.

İş ortaklarımız ve çalışanlarımızla beraber daha güzel yarınlara daha büyük başarılara ulaşma hedefimize doğru yürümeye devam ediyoruz.


ÇAĞRI MERKEZİ
444 18 80
SİZE EN YAKIN
NEREDEYİZ?
BAŞVURU YAPMAK İÇİN... İŞLEM EVRAKLARI FAKTORİNG NEDİR?
BİZDEN HABERLER
Powered by Tayburn

PDF dosyası içeriğini görüntülemek ve yazıcı çıktısını almak için Acrobat Reader yazılımı gereklidir.
Acrobat Reader Yazılımını İndir