Genel Müdür’ün Mesajı

Erdoğan Özen
Genel Müdür

1994 yılından beri faktoring sektöründe hizmet veren Şirketimiz, sektöre, ekonomimizin dinamosu durumundaki KOBİ'lere, verdiği desteklerle, ülke ekonomisine katkılarını sürdürürken, 206 kişilik çalışan kadrosu ile ciddi bir istihdam da yaratmaktadır.

Özellikle faaliyetlerini sürdürürken çeşitli nedenlerle bankalardan finansman temininde zorluklarla karşılaşan KOBİ'lerimiz, bankalara sunamadıkları, aslında önemli bir değer olan vadeli alacaklarını faktoring şirketleri aracılığıyla nakde çevirerek işlerini döndürme olanaklarına kavuşmakta, ciddi dar boğazlara düşmekten kurtularak, hem finansman desteği hem tahsil takip hizmeti almak suretiyle iş verimlerini de artırmaktadırlar.

2021 yılında 3.992 milyon TL ciro ve 1.495 milyon TL plasman seviyesine, 2022 yılında ise 9.308 milyon TL ciro ve 3.445 milyon TL plasman seviseyisine, 2023 yılında ise 18.451 milyon TL ciro ve 6.100 milyon TL plasman seviyesine yükselmiştir.


4.000 civarı aktif müşteri portföyüne sahip olan Çağdaş Faktoring, riski tabana yayma konusunda da son derece başarılı olmuştur.

Para piyasalarında likidite sıkıntısının ciddi bir beklentiye dönüştüğü önümüzdeki zamanlarda da şirketimiz kalifiye elemanları ve gelişmiş teknolojik altyapısı ile KOBİ'lerimize güven vermeye, ekonomimize katkı sağlamaya devam edecektir.


ÇAĞRI MERKEZİ
444 18 80
SİZE EN YAKIN
NEREDEYİZ?
BAŞVURU YAPMAK İÇİN... İŞLEM EVRAKLARI FAKTORİNG NEDİR?
BİZDEN HABERLER
Powered by Tayburn

PDF dosyası içeriğini görüntülemek ve yazıcı çıktısını almak için Acrobat Reader yazılımı gereklidir.
Acrobat Reader Yazılımını İndir