Yönetim Kurulu

 

Dikran Gülmezgil
Yönetim Kurulu Başkanı

1950, Sivas. Erken yaşlarda iş hayatına başlayan Dikran Gülmezgil, Çağdaş Faktoring A.Ş, Meliks İnşaat Tekstil San. Tic. Ltd. Şti, Global Meyve Suları İhtiyaç Mal. Hiz. A.Ş, Çağdaşgrup Kozmetik ve Medikal Ürünleri San.ve Tic. AŞ. ve Maya Konaklama Seyahat Turizm A.Ş şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aynı zamanda Karagözyan Yetimhanesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekte olan Dikran Gülmezgil, Sev- Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın Yönetim Kurulu üyesi, Emekli Sporcu Derneği Vakfı İkinci Başkanı ve 2009 yılından bu yana, 3 dönemdir GSYİAD (Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği) İkinci Başkanıdır.

 

Prof. Dr. D. Ali Alp
Yönetim Kurulu Başkan Vekilli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

1964, Rize. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur. 1995 yılında İşletme Bilim Doktoru unvanını almıştır. Finansman ve Muhasebe alanında, 2002 yılında Doçent ve 2007 yılında da Profesör olmuştur. Prof. Dr. D. Ali Alp, çalışma hayatına 1987 yılında Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda başlamış, ardından 1988 yılında Sermaye Piyasası Kurulu'na geçmiştir. 1996 yılında Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Danışmanı olarak görev yapmıştır. 1997-1998 yıllarında ABD'de University of Illinois at Urbana-Champaign'de Misafir Akademisyen olarak finansal iktisat ve uluslararası finans konularında çalışmıştır. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı, Başbakanlık Konut Müsteşar Yardımcılığı, Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı, TRT Yönetim Kurulu Üyeliği; Türkiye Muhasebe Standartları Kurulu Üyeliği, Dünya Turizm Örgütü İcra kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Halen, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde Öğretim Üyesi ve Bilkent Üniversitesi'nde de Yarı zamanlı Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır. 2014 yılından bu yana Çağdaş Faktoring Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir.

 

Melissa Gülmezgil Bağ
Yönetim Kurulu Üyesi

1979, İstanbul. Işık Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini 2002 yılında Boston Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nde tamamladıktan sonra Northeastern Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde master yapmıştır. İş hayatına 2001 yılında Fresh Pond Shopping Trust'ta Muhasebe Asistanı olarak başlamıştır. Ocak 2003 - Eylül 2006 arasında Aktiv Tekstil Hiz. Ltd. Şti. Mali İşler Sorumlusu olarak çalıştıktan sonra Hazine Müdürü olarak katıldığı Çağdaş Faktoring'de 2010 yılından bu yana Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Melissa Gülmezgil Bağ aynı zamanda 2010 yılından 2017 yılı sonuna kadar genel müdür yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. Yönetim kurulu üyesi olarak görevini sürdürmektedir. .

 

Erdoğan Özen
Genel Müdür, Yönetim Kurulu Üyesi

1960, Çanakkale. 1981 yılında Ankara Üniversitesi Bankacılık Bölümü'nden mezun olmuştur. 1985 yılında çalışmaya başladığı Garanti Bankası'nda Müfettiş ve Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. 1992-1998 yılları arasında Bank Ekspres A.Ş. Şube Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı, 1999-2001 yılları arasında Kentbank'ta Bölge Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2001 yılında Optima Faktoring'e Genel Müdür olarak katılmıştır. 2013 yılından bu yana Çağdaş Faktoring'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

 

Alen BAĞ
 
Yönetim Kurulu Üyesi                           

1980, İstanbul. 2002 yılında Bilgi Üniversitesi'nden mezun olmuştur. 2004 yılında UCSD'de Yüksek Lisans öğrenimini tamamlamıştır. Kuyumculuk sektöründe faaliyet göstermektedir. Ağustos 2015 yılında beri şirket ortaklarındandır. Mart 2017 yılından itibaren şirketimizin Yönetim Kurulu Üyesidir.

ÇAĞRI MERKEZİ
444 18 80
SİZE EN YAKIN
NEREDEYİZ?
BAŞVURU YAPMAK İÇİN... İŞLEM EVRAKLARI FAKTORİNG NEDİR?
BİZDEN HABERLER
Powered by Tayburn

PDF dosyası içeriğini görüntülemek ve yazıcı çıktısını almak için Acrobat Reader yazılımı gereklidir.
Acrobat Reader Yazılımını İndir